Izrada web stranica - Web dizajn

Danas je u suvremenom svijetu nezamislivo poslovanje bez prisutnosti na internetu. Bez obzira na djelatnost kojom se bavite, ukoliko nemate kvalitetne web stranice to je isto kao da nemate ni običnu posjetnicu.

U današnje vrijeme izrada prosječnih web stranica i nije neki problem kao što je to bilo do prije nekoliko godina. Međutim, izradu profesionalnih i profitabilnih stranica uz vrhunski web dizajn i funkcionalnost svakako treba prepustiti profesionalcima.

Da bi bile profitabilne, web stranice moraju objediniti kvalitetno korisničko sučelje i grafički dizajn, pažljivo odabrane sadržaje, integriran CMS sustav pomoću kojeg korisnici sami mogu uređivati svoje internet stranice i još velik broj "manje važnih" stvari...

kugle

Izrada web stranica i vizualni identitet

Web stranice mogu imati veliku količinu korisnih informacija: tekstova, dokumenata, fotografija, video materijala... no ako su izrađene amaterski i vizualno su nekvalitetne i odbojne, posjetitelj će u roku od nekoliko sekundi napustiti takve stranice i potražiti neke koje su mu dizajnom privlačnije.

Ne zaboravite, kvalitetan grafički dizajn i vizualni identitet je izuzetno bitan čimbenik koji između ostalih određuje koliko dugo će se posjetitelji zadržati na web stranicama!

kugle

SEO (optimizacija web stranica za internet tražilice)

Postoji velik broj web stranica koje zadovoljavaju sve vizualne i funkcionalne standarde i kriterije, no ako nisu dobro pozicionirane na internet tražilicama (Google, Yahoo, Bing...), vlasnik takvih web stranica neće od njih imati baš nikakve koristi.

Stoga je izuzetno važno napraviti kvalitetnu optimizaciju web stranica (SEO - Search Engine Optimization) kako bi se one pozicionirale visoko na internet pretraživačima. Optimizacija web stranica obuhvaća čitav niz zahvata poput definiranja ključnih riječi, prilagodbe sadržaja na web stranicama, prijave u web direktorije i na internet pretraživače, ugradnju SEF modula...

inter_012a

Pogledajte naš web portfolio arrow03

Copyright © VEGA INTRO 1999-2015 Sva prava pridržana