Grafički dizajn - kreiranje vizualnog identiteta

Jeste li se ikada našli u situaciji da sasvim slučajno dođete u kontakt s potencijalnim investitorom ili klijentom, a nemate kod sebe ni običnu posjetnicu? Ostavljate li partnerima na poslovnim sastancima letke od običnog papira otisnute na crno-bijelom uredskom pisaču?

kugle

Knjiga standarda i tiskani promo materijali

Memorandum na kojem šaljete ponude i dopise, posjetnica, letak, brošura, katalog, plakat... sve su ovo grafički materijali iz kojih se vidi ozbiljnost i profesionalnost neke tvrtke. Temelj svega toga je kvalitetna knjiga grafičkih standarda: kreiranje logotipa i zaštitnog znaka, odabir tipografije i korporativnih boja, definiranje primjene logotipa na grafičke i ostale aplikacije te još velik broj detalja koji će određeni brand napraviti privlačnim.

Tiskani promotivni materijali često predstavljaju prvi korak u kvalitetnom predstavljanju jedne tvrtke. Kakav ćete dojam ostaviti na nekom natječaju ili poslovnom sastanku, u većini slučajeva ovisi upravo o izradi ovakvih (ne)reprezentativnih materijala.

kugle

Grafički dizajn i izrada internet stranica

Potencijalni partneri danas će Vas najprije pronaći putem interneta, stoga je grafički dizajn izuzetno važan i pri izradi web stranica i web aplikacija. Imate li web stranicu koja dizajnom nimalo ne iskače od konkurencije, korisnik će vrlo vjerojatno potražiti web stranice koje na njega ostave vizualno kvalitetniji dojam.

kugle

U ponudi grafičkog dizajna od brojnih aplikacija izdvajamo:

- dizajn logotipa i zaštitnog znaka,
- grafičko oblikovanje i dizajn internet stranica
- izrada i dizajn posjetnica, memoranduma i kuverti
- dizajn letaka, kataloga, brošura, knjiga i časopisa
...

inter_012a

Pogledajte naš grafički portfolio arrow03

Copyright © VEGA INTRO 1999-2015 Sva prava pridržana