Naši klijenti o nama

inter_013 Glumičić & Džepina Medical Group

Dizajn internet stranica, izrada CMS sustava i flash animacije

O redizajnu naših prvih web stranica razmišljali smo nekoliko godina. Željeli smo stranicu koja će do u detalje prezentirati sve naše operativne zahvate, prostor Klinike, osoblje, te estetsku kirurgiju općenito.
home1bObzirom da poslujemo s klijentima iz cijelog svijeta, opseg materijala potreban za jedan takav posao bio je izuzetan. Znajući da jedan tako opsežan projekt zahtijeva izuzetan angažman svih djelatnika klinike, jednostavno nismo bili u mogućnosti naći dovoljno vremena za kvalitetnu realizaciju.
Dok nismo upoznali ekipu iz Vega Intro...
Bili smo fascinirani brzinom kojom su se prilagodili svim našim zahtjevima, do te mjere da se naš angažman sveo na minimum. Ne samo da su uspjeli ispuniti sve zahtjeve vezane uz prezentaciju naše djelatnosti, nego su sve to ukomponirali u izuzetan web dizajn praćen sjajnim animacijama. Kreativnost u rješavanju nekih detalja jednostavno nas je oduševila!

Krajnji rezultat najbolje je vidljiv iz pohvala naših klijenata koje nam stižu svakodnevno.
Uostalom, činjenica da je nakon aktiviranja posjet našim novim web stranicama porastao za nevjerojatnih 400%, govori sama za sebe!

M.D. Siniša Glumičić
Glumičić & Džepina Medical Group

Vega Intro - klijenti

inter_013 BigChief Motorsports

Dizajn internet stranica, izrada Web shop-a i flash animacija


Vega Intro tim odradio je prvoklasni posao stvarajaći naše nove korporativne web stranice. Pokazali su se kao pravi profesionalci pri svakom koraku, premašujući naša očekivanja vezana uz dizajn i uporabljivost stranica. Komunikacija je bila besprijekorna. Predrag, voditelj projekta, promptno nas je obavještavao o svakom potezu. Nismo trebali "čupati" informacije, već ih je on jednostavno gurao prema nama čitavo vrijeme.

Izuzetno smo cijenili spremnost ekipe da se prilagodi nekim našim idejama dok je izrada projekta bila u punom jeku. U više navrata odlučili smo napraviti nekoliko značajnih izmjena pri samom završetku projekta, a dečki su svaki puta izvršavali tražene promjene brzo i ljubazno. Većina developera, ako ste ikada s njima radili, nije takva! Ova ekipa je vrhunska, i oduševit će vas svojom kreativnošću i predanošću detaljima. Nastavit ćemo suradnju s njima na svim našim web projektima!

Dwight Turner. CEO
Big Chief USA

Vega Intro - klijenti


inter_013 Amadeus Jeans

Dizajn i izrada animirane web prezentacije


Amadeus Jeans i Vega Intro surađuju već duži niz godina te ih vežu zajednički prolasci kroz razne promjene, sezone i trendove kao i ispunjenje sve većih zahtjeva za kvalitetom i modernim dizajnom.
Na taj način smo rasli i razvijali se zajednički i međusobno.

Važno je naglasiti da bez obzira na sve prepreke i izazove sa kojima se partnerski suočavamo u poslu, rezultat je isti: uvijek smo na vrhu i među najboljima!
Veselimo se budućim izazovima sa ekipom iz Vega Intro.

Milica Damjanović, voditeljica marketinga
Amadeus Jeans

Vega Intro - klijenti

inter_013 IMAVES

Dizajn web stranica, flash animacija, izrada CMS sustava


Od kada smo počeli suradnju sa Vega Intro, naši korisnici, partneri i prijatelji oduševljeni su našim web stranicama i sa svih strana stižu pohvale. Od zamisli i brzine do dojma koji se samom izradom htio postići.

Vega Intro daje nam podršku u svim našim nastojanjima da naše stranice budu primjerene trenutku i poslu kojim se bavimo te na taj način približe našu tvrtku tržištu. S takvim profesionalcima uvijek je zadovoljstvo surađivati. Imaju primjeren odgovor na svako pitanje ili zahtjev, čak i ako je pitanje neugodno. Za Vega Intro nemogući zahtjev jednostavno nije moguć!

Milan Vesel, direktor
IMAVES

Copyright © VEGA INTRO 1999-2015 Sva prava pridržana